Alles voor de fysiotherapeut | Een defect? Meld je hier | contact opnemen: Doe je hier

De Revalidatie loopband


De revalidatie loopband van Electro Medico

In onze zoektocht naar de beste producten voor onze klanten ontdekte wij de GT8600 loopband. Een oerdegelijk en krachtig apparaat, welke zeer geschikt is voor revalidatie. Een revalidatie loopband moet in onze beleving makkelijk bedienbaar zijn, met een paar simpele knoppen.

Een revalidatie loopband, die oerdegelijk is, super simpel te bedienen en beschikt over een start snelheid van 0,2 tot 19 km/u. Een grote range aan snelheid, waardoor de inzetbaarheid van startende revalidatie tot het einde van de een traject zal zijn. Ook voorzien van een hellingshoek tot 15% om beter een intervaltraining uit te kunnen voeren met verschillende aandachtspunten te kunnen werken.

Achteruit lopen is een niet veel voorkomende specificatie in een loopband. In ons normale leven zetten we meer stappen achteruit dan we bewust zijn, echt waar maak jezelf er maar eens attent op. Dit 

De lange handrail is langer dan de loopband, waardoor deze gebruikt kan worden om extra stabiliteit te krijgen bij de opstap, hierdoor is de loopband voor zelfs de minst valide mensen inzetbaar. Veiligheid staat voorop met de 2 grote noodstoppen een clip voor de loper en een noodstop aan een afstandsbediening om snel in te kunnen grijpen mocht er iets mis gaan.

Extra bijzonder van de GT 8600RF is dat de loopband ook achterwaarts loopt voor een nog betere balans- en coördinatie training. Ook is het zo eenvoudig om een loopbeweging bergafwaarts na te bootsen.

Bijzonderheden

Snelheid vooruit

De snelheid van de loopband gaat van 0,2 tot 19 km/u. Met de sterke 4 CHP servo motor is de loopband ook op lage snelheid zeer stabiel

Hellingshoek

De hellingshoek van de loopband gaat tot 15%, met behulp van de achteruit functie kan deze ook tot -15% worden gebruikt.

Achteruit lopen

Achteruit lopen is een van de unieke specificaties. Snelheid van 0,2 - 5 km/u

Specificaties

Afmetingen

Loopvlak van 155 x 53 cm
Totale afmeting: 214 x 84 x 145 cm

Programma's

Voorzien van 12 programma's, met als bijzondere de loopbandtest geschikt voor Claudicatio Intermittens patiënten

Veiligheid

4 noodstoppen, waarvan 1 op een afstandsbediening. Hoge en lange handrail, om makkelijk vast te pakken.

Meer weten?