Alles voor de fysiotherapeut | Een defect? Meld je hier | contact opnemen: Doe je hier

Snel en efficiënt de behandelbank schoonmaken!

Zorgen voor een schone behandelbank, zonder hier veel tijd aan kwijt te raken

Meer dan ooit is wordt de nadruk gelegd op het hygiënisch werken binnen de praktijk. Niet zonder reden, de maatregelen rondom COVID-19 hebben effect. Een nadeel, het schoonmaken en desinfecteren van de praktijk kost enorm veel tijd. Deze klacht horen wij regelmatig terug.


Het blijkt een flinke klus om alles weer grondig schoon te maken en desinfecteren. Dit kost extra tijd tussen behandelingen, waardoor er op een dag minder patiënten behandeld kunnen worden.


Ons idee: Dat moet sneller kunnen! En dat kan ook:

Clarico-Image-Text

Stap 1


Zorg ervoor dat de bovenkant van uw behandelbank afgeschermd wordt. Ideaal hiervoor is de Hygiëne PRO behandelbank hoes.

De hygienePro© behandelbank hoes is voorzien van een vocht afwerende en laag en heeft antibacteriële eigenschappen. Hierdoor bent je continu voorzien van een frisse en hygiënische behandeltafel. De hoes is voorzien van een elastieken rand zodat deze stevig om de behandelbank 

Clarico-Image-Text

Stap 2


Spray na elke behandeling de hoes in met een desinfectie spray en laat dit 30 tot 60 seconden inwerken.

Deze tijd heeft de desinfetie spray nodig om bacteriën en virusdeeltjes te doden. De spray van Puris is voorzien van een bewezen effectieve bacterie en virus dodende werking en daarom zeer geschikt voor (onder andere) de Hygiëne PRO behandelbank hoes.


Clarico-Image-Text

Stap 3


Na  30 tot 60 seconden, als de desinfectie spray zijn werk heeft gedaan, kan de hoes droog gemaakt worden.

Het droog maken kan gewoon met papier gedaan worden. Het restant van de desinfectie spray wordt hierdoor opgenomen en je kunt de hoes direct weer gebruiken. 

Laat de volgende patiënt maar naar binnen!