Alles voor de fysiotherapeut | Een defect? Meld je hier | contact opnemen: Doe je hier

Het Corona virus, hoe gaan wij er mee om

wat nu?

Samen in Beweging, we kunnen het er niet genoeg over hebben. Bij het schrijven van deze nieuwsbrief is nog niet bekend wat er door het KNGF en RIVM besloten gaat worden met betrekking tot het open blijven of sluiten van de fysiotherapie. Wel is inmiddels bekend dat alle sportverenigingen gesloten zijn en dat hierdoor dus ook de oefengroepen niet meer welkom zijn binnen de fysiotherapie.


Hoe gaat Electro Medico hiermee om? Uiteraard volgen wij ook de voorschriften van het RIVM. Het kantoorpersoneel werkt zoveel mogelijk thuis en de monteurs zullen zolang ze geen klachten hebben gewoon hun reparaties en onderhoud uit voeren. Uiteraard zullen we meer in overleg treden met u. Zolang praktijken nog geopend zijn proberen wij zoveel mogelijk het onderhoud uit te voeren. Een ideale tijd om dit door te zetten en de puntjes op de i te zetten voordat alles weer open mag!

Pakketten kunnen gewoon verzonden worden, we merken een grote roep op hygiëne producten en willen benadrukken dat hamsteren in deze niet nodig hoeft te zijn.


Wat betekent dit voor uw praktijk? Binnen de fysiotherapie raden wij aan de adviezen van het KNGF en RIVM op te volgen. Hier zal toch de meeste kennis te vinden zijn. Wanneer je in de praktijkvoering doorwerkt let u dan goed op de hygiëne van uw patiënten, maar ook zeker voor jezelf. Wij proberen ons aanbod zo breed mogelijk en voorradig te houden. Om het overzichtelijk te maken, hebben wij een aparte groep in onze webshop hiervoor aangemaakt. Mocht je hierover vragen hebben, trek dan even aan de bel. Mis je iets, laat het ons dan weten, dan zoeken wij het voor jullie uit!


Hoe gaan we door met Medische Fitness? Nu de sport gelegenheden gesloten zijn, moet hier anders in gedacht worden. Hierin is "voorkomen beter dan genezen" een mooi gezegde. Veel oefeningen zijn thuis uit te voeren zonder dat er apparatuur voor nodig hoeft te zijn. Wilt u toch dat u patiënten met bepaalde producten aan de slag gaan, dan hebben wij een speciale groep geopend op onze webwinkel, waar de producten die voor particulieren zeer geschikt zijn te vinden zijn.


En hoe nu verder???

De vraag die iedereen bezig houdt, speelt ook bij ons. Heb je zin om hier even over te praten, bel ons op.


Het nummer? 024-2030213


Wij zijn nog gewoon aan het werk en proberen ook het beste van de situatie te maken, samen staan we sterk!